2010. március 26., péntek

Meghívó

A következő sarkalatos pont a meghívó volt nálam. Természetesen saját készítésű legyen!
Először is milyen színű? Tetszett nagyon a zöld-fehér színösszeállítás, de mivel a sátor belseje a fiúk hatékony közreműködésével zöld, és ha a meghívó zöld-fehér, akkor a díszítésnek is zöld-fehérnek kellene lennie, ami viszont az amúgy is zöld sátorban elveszne, ezért elvetettem az ötletet. Akkor bordó-fehér? Nem, mert Borcsáé is az volt tavaly. Akkor bordó-krém. Készítettem néhány tervet, harmadikra eljutottam odáig, hogy igazán tetszik.

A harmadik helyezett:
A második helyezett:
És a győztes:
Jobb oldalon lent lesz a "Meghívó" szó:
Jobb oldalon hődomborított minták, bal oldalon lesz egy vers.
Középen lesz a meghívó szövege. Jobb oldalon nem ez a pecsét lesz, talán már sok lenne az indákból, hanem az előző meghívókról a galamb, vagy karikagyűrű-pár, vagy két galamb hozza majd a gyűrűket.
A hátoldalon lesznek telefonszámok, e-mail-cím, és ma olvastam a weddings.hu-n egy nagyon jó ötletet, hogy az esküvőre a belépődíj egy kaparós sorsjegy - lehet, hogy el kellene lopni, és akkor egy versike is jönne ide a belépőjegyről. Már csak az a kérdés, hogy nem fogja-e azt hinni a násznép, hogy ha hozza a sorsjegyet, akkor ajándék már nem is kell...
És láttam még egy nagyon jó ötletet. A meghívó mellé mindenki kap egy papírt, amire rányomtatjuk, hogy "A ....................... család kedvenc receptje", és ezt vissza kell hozniuk egy recepttel, amit majd össze lehet kötni könyvnek.
A krémszínű papírokat már megvettem papírnagykerben, a héten jó lenne kinyomtattatni, és megvettem a rózsákat, a 40 m szalagot is. Annyit változott a terv, hogy a bordó papíron másfajta domborítás lesz, mert ez a papír nagyon vastag, és nem bírja a gépem. Közben vettem vékonyabb bordó papírt. :) A domborítósablonom pedig nagyon nem akar ideérni innen, pedig február 9-én feladták már. Remélem, a héten megjön.
Hiába a 200 vendég, meghívó csak 60 kell majd, a falubeliek nem kapnak, hozzájuk a vendéghívogató megy majd meghívni őket.

Nincsenek megjegyzések: