2010. május 22., szombat

Két hete elkezdtük osztani a meghívókat. Közben elfogyott a 33 db boríték, amit megfelelő színben találtunk, erre a hétre ígértek még a papírboltban 60-at, de nem érkezett meg... Már múlt héten is egyet sötétebb sárga borítékban vittünk, mint terveztem, és ezen a hétvégén is négyet. Ejh. Pedig olyan szépen kitaláltam az egészet, és akkor először domborítósablon nincs, most meg boríték. A videót is el kellene készíteni a meghívóról.

A ruhám még sehol sincs, és már csak 7 hét van hátra. De bízom a varrónőben :) A biztonság kedvéért a tánctanfolyam záróbulijára és a miénket követő esküvőre inkább veszem a ruhát, ezzel ne raboljam az idejét. Voltunk ma öltönyt nézni, de egyelőre nem találtunk, majd két hét múlva, miután visszatér az üzlet a szabadságról. Viszont kitaláltuk, hogy milyen legyen az öltözet, ez is haladás. És cipője már van a vőlegénynek is, tud majd miben táncolni :) A tánctanfolyammal is jól haladunk.

Mi is kéne még?
A sátorhoz a ponyva is megvan, krepp-papír még kell a díszekhez, és lufink nincs még. Szalvéta OK, 30x30-as krém és 20x20-as bordó, remélem, szépen fogják összehajtogatni a pincérek. A virágtartókat megkapjuk, a virágossal még nem beszéltem, azt mondta, ráérünk. Székek, asztalok, asztalterítők rendben. Étkészlet OK, poharak kellenek még, de ezzel sem lesz gond. Villanykörtét kell még venni, és meg kell kérdezni, hogy tavaly hány hűtő volt. A tavalyi utolsó pár ügyesen tönkrevágta a hűtőhelyiséget, megjavíttatni természetesen nem akarják. Meg kell kérdezni, hogy mennyiért lehet megjavíttatni, és vagy osztozik rajta az idei három pár, vagy mélyhűtőt viszünk.

Már csak 49 nap. Ilyenkor már a polgárin leszünk.

Nincsenek megjegyzések: